Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło korporatywne

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 41749

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230205456.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 041118n||a|znnaabn |a ana |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2004055201

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 166219249
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/166219249

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA M/IW
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA M/IW

110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: PIPRiL.

665 ## - NOTA HISTORYCZNA

  • Nota historyczna: Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego istnieje od roku 2004.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Produkty tradycyjne i regionalne / [aut. rozdz. 1-4, 6-7 Ministrestwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Wydział Oznaczeń Geograficznych, rozdz. 5 Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego]. - Warszawa, 2004.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: http://www.cofund.org.pl/agro-smak/index/?id=45c48cce2e2d7fbdea1afc51c7c6ad26

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: http://www.wrotapodlasia.pl/pl/region/produkt_regionalny/PIPRiL.htm