Normal view
MARC view
Entry Hasło korporatywne
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 41749
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205456.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 041118n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2004055201
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 166219249
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/166219249
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA M/IW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA M/IW
110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: PIPRiL.
665 ## - NOTA HISTORYCZNA
- Nota historyczna: Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego istnieje od roku 2004.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Produkty tradycyjne i regionalne / [aut. rozdz. 1-4, 6-7 Ministrestwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Wydział Oznaczeń Geograficznych, rozdz. 5 Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego]. - Warszawa, 2004.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: http://www.cofund.org.pl/agro-smak/index/?id=45c48cce2e2d7fbdea1afc51c7c6ad26
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: http://www.wrotapodlasia.pl/pl/region/produkt_regionalny/PIPRiL.htm