Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 42185
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230203413.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 130416n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2013047301
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 299888138
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/299888138
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000403341476
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000403341476
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/GJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/GJ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Belker, Georg.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Fachlehre für Konditoren. Bd 1, Berufliche Grundbildung / von Heinrich Büskens unter Mitarb. Georg Belker. - Essen, 1978.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: DNB online