Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 42897
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230203457.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 040305n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2004092753
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311227106
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311227106
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000-0003-2155-1090
- Źródło: orcid
- Real World Object URI: https://orcid.org/0000-0003-2155-1090
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/HR
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/HR
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/AgP
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 58/MN
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: PL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kobus, Zbigniew
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (przemysł spożywczy).
368 ## - INNE ATRYBUTY OSOBY LUB CIAŁA ZBIOROWEGO
- Title of person: doktor habilitowany inżynier nauk rolniczych
368 ## - INNE ATRYBUTY OSOBY LUB CIAŁA ZBIOROWEGO
- Title of person: profesor uczelni
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Polska.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
- Source of term: kaba
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Place of residence/headquarters: Lublin (Polska).
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110027
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Nauczanie akademickie.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050108
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Inżynieria rolna.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97052685
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Inżynieria chemiczna.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010075
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Inżynieria produkcji.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013542
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
373 ## - ASSOCIATED GROUP
- Associated group: Akademia Rolnicza (Lublin). Wydział Inżynierii Produkcji.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/n 2005039356
373 ## - ASSOCIATED GROUP
- Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Inżynierii Produkcji.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/n 2010069055
374 ## - OCCUPATION
- Occupation: Nauczyciele akademiccy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877
- Source of term: kaba
374 ## - OCCUPATION
- Occupation: Naukowcy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051060
- Source of term: kaba
375 ## - GENDER
- Płeć: 1
- Source of term: iso5218
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: pol
- Kod języka: eng
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Kobus, Z.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Wpływ obróbki ultradźwiękowej na efektywność tłoczenia soku z wybranych owoców jagodowych / Zbigniew Kobus. - Lublin, 2003.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: PracARL. - 2003
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego - teoria i praktyka / Z. Kobus. - Lublin, 2016.
- Znaleziona informacja: Red.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online, 31.03.2021