Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 4298
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230203451.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 960522n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 96019982
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA U/BP
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/BP
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: BYDG 020/AM
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Giebel, Helena.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Mikrobiologia żywności / Krystyna Trojanowska, Helena Giebel, Barbara Gołębiowska. - Poznań, 1995.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online