Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Kiczorowska, Bożena. (Hasło osobowe)

Preferred form: Kiczorowska, Bożena.

Kp. Wpływ zawartości wody w surowcu oraz temeratury podczas ekstruzji na skład chemiczny i wartość pokarmową ekstrudatów z łubinu białego i żółtego oraz lędźwianu siewnego / Bożena Kiczorowska. - Lublin, 2000.

OPI online, 26.08.2020

Author information
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Żywność dla zwierząt.
  • Field of activity: Zootechnika.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2020041241

  • VIAF ID: 305289505
  • ORCID: 0000-0002-6993-3429
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878

  • Occupation: Naukowcy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051078