Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 43778
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195328.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 981112n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 98009688
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 167172845
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/167172845
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000117899284
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000117899284
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MN
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MN
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Łapińska-Hanftwurcel, Maria.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Hanftwurcel, Maria Łapińska-.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Przegląd i analiza krajowych badań w dziedzinie technologii i chemii żywności w latach 1981-1985 / [kom. red. Nina Baryłko-Pikielna, Stanisław Zmarlicki, Maria Łapińska-Hanftwurcel]. - Warszawa, 1989.
