Normal view
MARC view
Entry Hasło korporatywne
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 45202
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204934.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 150209n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2015015387
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 314917585
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/314917585
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA U/KRsynat
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/KR
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: GL 001/JK
110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Piŝepromizdat.
510 2# - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Podpole kontrolne: a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Snabtehizdat.
510 2# - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Podpole kontrolne: b
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Piŝevaâ Promyšlennostʹ.
665 ## - NOTA HISTORYCZNA
- Nota historyczna: Wydawnictwo "Snabtehizdat" zał. w 1931 w Moskwie. W 1935 zmiana nazwy na "Piŝepromizdat". W 1963 w wyniku reorganizacji zmiana nazwy na "Piŝevaâ Promyšlennostʹ". W 1981 w wyniku połączenia z wydawnictwem "Legkaâ Industriâ" powstaje "Legkaâ i Piŝevaâ Promyšlennost'". Nie mylić z powstałym w związku z publikacją czasopisma "Piŝevaâ Promyšlennost'" wydawnictwem o nazwie OOO Izdatel'stvo "Piŝevaâ Promyšlennost'".
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Konservirovanie saharnoj kukuruzy / R. Â. Tkačev. - Moskva, 1966.
- Znaleziona informacja: (Izdatel'stvo "Piŝevaâ Promyšlennost'")
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: foodprom.ru, 31.07.2013
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.foodprom.ru/rus/main.php
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: fantlab.ru, 31.07.2013
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://fantlab.ru/publisher4692
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Tehno-himičeskij kontrol' konditerskogo proizvodstva / B. V. Kafka. - Moskva, 1956.
- Znaleziona informacja: Wydaw. (Piŝepromizdat)