Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 45332
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205453.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970707n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97016429
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 161639991
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/161639991
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000111245423
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000111245423
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 64/MK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kleszczewski, Mariusz.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Kleszczewski, M.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 1 / W. Tuszyński, J. Budny, M. Kleszczewski. - Warszawa, 1971.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Katalog UMCS