Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 46405
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195747.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 150423n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2015139232
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 282861919
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/282861919
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 000000038948252X
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/000000038948252X
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/GJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/GJ
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1940
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Erian, Ahmed Fouad Mohamed el-
- Daty biograficzne: (1940- ).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Erian, A. F. M. el-.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Bacteriological studies on Limburger Cheese / A. F. M. el-Erian. - Wageningen, 1969.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: KBNL in VIAF, 23.04.2015