Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 46755

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230200556.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 150618n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2015079919

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 91631504
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/91631504

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000066476467
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000066476467

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/EW
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/EW

046 ## - SPECIAL CODED DATES

  • Birth date: 1915
  • Death date: 1977

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Hannesson, Gunnar
  • Daty biograficzne: (1915-1977).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Hannesson, G.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Radurization of scampi, shrimp and cod / G. Hannesson and B. Dagbjartsson. - Vienna, 1971.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: ABES online