Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 46756
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230200556.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 150618n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2015141593
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 74893611
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/74893611
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000017485076
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000017485076
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/EW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/EW
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Dagbjartsson, B.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Radurization of scampi, shrimp and cod / G. Hannesson and B. Dagbjartsson. - Vienna, 1971.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: DNB online