Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 4700
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230203756.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 961104n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 96225062
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/bs
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/bs
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Groman, Albert.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Atlas właściwości fizycznych i funkcjonalnych produktów rolniczych, półproduktów i produktów spożywczych / Albert Groman. - Warszawa, 1992.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: INP'1992/1993