Normal view
MARC view
Entry Hasło korporatywne
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 47361
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230213258.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 001120n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 00074124
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 161614537
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/161614537
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/bs
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/bs
110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
- Nazwa jednostki podrzędnej: Oddział Wrocławski.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności we Wrocławiu.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Oddział we Wrocławiu Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Oddział Wrocławski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego : konferencja naukowa. - Wrocław, 2000.
- Znaleziona informacja: s.tyt. (Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział we Wrocławiu)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: XXXIV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN "Jakość polskiej żywności w przededniu integracji Polski Z Unią Europejską". - Wrocław, 2003.
