Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 47498
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230201747.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 150929n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2015145420
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/HS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/HS
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Zakrzewski, Robert
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (sport).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kuchnia dla biegaczy / Violetta Domaradzka, Robert Zakrzewski, Damian Parol. - Poznań, cop. 2015.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Portal lubimyczytać.pl autor Robert Zakrzewski (116043) 29.09.2015
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://lubimyczytac.pl/autor/116043/robert-zakrzewski
