Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 47897

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230203743.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 160209n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2016137071

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/JG
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/JG

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Kotula, Joanna
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
  • Source of term: kaba

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Obrazowanie zjawisk przemian fizykochemicznych wybranych grup owoców i warzyw z uprawy ekologicznej w czasie wegetacji i przechowywania / Grzegorz Zaguła, Maria Czernicka, Czesław Puchalski, Marcin Bajcar, Bogdan Saletnik, Tomasz Cebulak, Joanna Kotula. - Rzeszów, 2015.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: www.ur.edu.p, 08.02.2016
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.ur.edu.pl/wydzialy/biologiczno-rolniczy/o-wydziale/struktura-wydzialu/technologia_ocena_jakosci_przetwory_roslinne/pracownicy_katedry