Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 47897
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230203743.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160209n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016137071
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/JG
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/JG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kotula, Joanna
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Obrazowanie zjawisk przemian fizykochemicznych wybranych grup owoców i warzyw z uprawy ekologicznej w czasie wegetacji i przechowywania / Grzegorz Zaguła, Maria Czernicka, Czesław Puchalski, Marcin Bajcar, Bogdan Saletnik, Tomasz Cebulak, Joanna Kotula. - Rzeszów, 2015.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: www.ur.edu.p, 08.02.2016
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.ur.edu.pl/wydzialy/biologiczno-rolniczy/o-wydziale/struktura-wydzialu/technologia_ocena_jakosci_przetwory_roslinne/pracownicy_katedry