Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 47991
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230202824.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 151203n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2015148211
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 199145304396178570197
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/199145304396178570197
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: BYDG 22/AJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: BYDG 22/AJ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Stasiak, Karolina.
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Biochemia.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010304
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Stasiak, Karolina Magdalena.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Dodatki do żywności / Dorota Cygan-Szczegielniak [et al.]. - Bydgoszcz, 2015.
- Znaleziona informacja: Aut.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online