Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 48172
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204046.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160224n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016077962
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 21102871
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/21102871
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 000000002641793X
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/000000002641793X
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/EW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/EW
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Ritchie, Jean A. S.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Learning better nutrition : a second study of approaches and techniques / by Jean A. S. Ritchie. - Rome, 1967.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online