Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 48430
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230203636.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160203n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016195962
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 1042145857030522920796
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/1042145857030522920796
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/DS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/DS
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Siemianowska, Ewa
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Poradnik hodowcy ryb / Janusz Guziur, Małgorzata Woźniak, Mariusz Szmyt, Ewa Siemianowska. - Warszawa, cop. 2016.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online