Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Latoch, Agnieszka. (Hasło osobowe)

Forma preferowana: Latoch, Agnieszka.

Pracownik UP w Lublinie, przetwórstwo surowców pochodzenia zwierzęcego.

Kp. Zmiany właściwości funkcjonalnych białek po obróbce mięsa ultradźwiękami / Agnieszka Latoch. - Lublin, 2004.

PracARL. - 2003

OPI online, 03.06.2020

Informacje o autorze
  • Obszar działalności: Nauczanie akademickie.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Żywność.
  • Obszar działalności: Mięso.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2013025500

  • ORCID: 0000-0002-4266-2286
  • VIAF ID: 316024061
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878