Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 48650
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204843.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160411n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016005556
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/ECZ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/ECZ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Korzeniowska-Ginter, Renata.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Ginter, Renata Korzeniowska.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Technologia gastronomiczna / pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubina. - Warszawa, 2016.
- Znaleziona informacja: Aut.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online