Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Pozycja Hasło osobowe

Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 48761

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230213458.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 111116n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2011154029

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 249948717
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/249948717

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 000000037063030X
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/000000037063030X

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/HS
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/HS

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Samczyński, Janusz.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych / Maciej Tarchalski, Janusz Samczyński, Łukasz Małecki. - Szczecin, 2011.

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: BNPol online, 16.11.2011