Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło osobowe
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 48761
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230213458.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 111116n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2011154029
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 249948717
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/249948717
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 000000037063030X
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/000000037063030X
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/HS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/HS
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Samczyński, Janusz.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych / Maciej Tarchalski, Janusz Samczyński, Łukasz Małecki. - Szczecin, 2011.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online, 16.11.2011