Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 48762
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230213458.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 111116n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2011241341
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 249664977
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/249664977
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000370358430
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000370358430
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/HS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/HS
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Małecki, Łukasz
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (gastronomia).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Gastronomia.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96010521
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych / Maciej Tarchalski, Janusz Samczyński, Łukasz Małecki. - Szczecin, 2011.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online, 16.11.2011
