Normal view
MARC view
Entry Hasło korporatywne
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 49208
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205121.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 130901n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2013064232
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311358764
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311358764
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 64/MJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 64/MJ
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/KSZ
110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Zjednoczenie Przemysłu Cukierniczego.
- Nazwa jednostki podrzędnej: Centrala.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: CZPC.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: ZPC.
- Nazwa jednostki podrzędnej: Centrala.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Centrala Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Wyroby cukiernicze trwałe : oznaczanie zawartości soli kuchenne : norma branżowa / Centrala Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego. - Wyd. 2. - [Warszawa], 1987.