Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 49220

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230210236.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 160706n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2016125358

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 65145304386878570017
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/65145304386878570017

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000496912177
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000496912177

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: GD U/1AA
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: GD U/1AA

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Skrężyna, Klaudia.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wiktuały, kuchnia, kultura jedzenia w perspektywie historycznej / pod red. Przemysława Jędrzejewskiego, Piotra Magiery, Klaudii Skrężyny, Gabriela Szustera. - Kraków, cop. 2016.
  • Znaleziona informacja: S. 105: (doktorantka Instytutu Historii Uniwersytetu Pedagogicznego w Krakowie)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online