Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 49220
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230210236.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160706n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016125358
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 65145304386878570017
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/65145304386878570017
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000496912177
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000496912177
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: GD U/1AA
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: GD U/1AA
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Skrężyna, Klaudia.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wiktuały, kuchnia, kultura jedzenia w perspektywie historycznej / pod red. Przemysława Jędrzejewskiego, Piotra Magiery, Klaudii Skrężyny, Gabriela Szustera. - Kraków, cop. 2016.
- Znaleziona informacja: S. 105: (doktorantka Instytutu Historii Uniwersytetu Pedagogicznego w Krakowie)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online