Entry Hasło korporatywne
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 49272
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230200954.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 121116n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2012029556
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311328555
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311328555
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 64/EG
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 64/EG
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 64/JK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 64/JK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 64/MJ
110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego w Warszawie.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: ZBPP Warszawa.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: "Społem" Centralny Związek Spółdzielni Spożywców.
- Nazwa jednostki podrzędnej: Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: "Społem" CZSS.
- Nazwa jednostki podrzędnej: Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Zakład Przemysłu Piekarniczego.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa.
410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: SPOŁEM CZSS ZBPP.
665 ## - NOTA HISTORYCZNA
- Nota historyczna: ZBPP w Warszawie powst. w 1953. Od 01.01.2003 razem z Instytutem Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Centralnym Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych oraz Centralnym Laboratorium Technologii Przetwórstwa i Przechowalnictwa Zbóż wszedł w skład Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Opakowania transportowe metalowe : norma branżowa / [oprac. Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego]. - Wyd. 2. - [Warszawa], [ca 1981].
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Dz.U.02.233.1961, 16.11.2012
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): www.lex.pl/ko/du-akt/-/akt/dz-u-02-233-1961
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Pieczywo trwałe : norma branżowa / [Waśkiewicz, Henryk Jasek, Edward Maliszewski]. - [Warszawa], 1987.
- Znaleziona informacja: Oprac.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Pieczywo mieszane : norma branżowa / [Kazimierz Węgiełek]. - [Warszawa], [ca 1980].
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Pieczywo: pakowanie, przechowywanie i transport: norma branżowa / [Jan Brudka, Witold Lisiecki, Roman Trzaska]. - [Warszawa], 1986.
- Znaleziona informacja: (oprac. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa)