Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło korporatywne

Number of records used in: 13

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 49272

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230200954.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 121116n||a|znnaabn |a ana |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2012029556

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 311328555
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311328555

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 64/EG
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 64/EG
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 64/JK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 64/JK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 64/MJ

110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego w Warszawie.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: ZBPP Warszawa.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: "Społem" Centralny Związek Spółdzielni Spożywców.
  • Nazwa jednostki podrzędnej: Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: "Społem" CZSS.
  • Nazwa jednostki podrzędnej: Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Zakład Przemysłu Piekarniczego.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: SPOŁEM CZSS ZBPP.

665 ## - NOTA HISTORYCZNA

  • Nota historyczna: ZBPP w Warszawie powst. w 1953. Od 01.01.2003 razem z Instytutem Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Centralnym Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych oraz Centralnym Laboratorium Technologii Przetwórstwa i Przechowalnictwa Zbóż wszedł w skład Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Opakowania transportowe metalowe : norma branżowa / [oprac. Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego]. - Wyd. 2. - [Warszawa], [ca 1981].

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Dz.U.02.233.1961, 16.11.2012
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): www.lex.pl/ko/du-akt/-/akt/dz-u-02-233-1961

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Pieczywo trwałe : norma branżowa / [Waśkiewicz, Henryk Jasek, Edward Maliszewski]. - [Warszawa], 1987.
  • Znaleziona informacja: Oprac.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Pieczywo mieszane : norma branżowa / [Kazimierz Węgiełek]. - [Warszawa], [ca 1980].

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Pieczywo: pakowanie, przechowywanie i transport: norma branżowa / [Jan Brudka, Witold Lisiecki, Roman Trzaska]. - [Warszawa], 1986.
  • Znaleziona informacja: (oprac. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa)