Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 49604
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230202623.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 130225n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2013061052
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311357888
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311357888
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 64/JK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 64/JK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Jeske, Jacek.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Jeske, J.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Tłuszcz drobiowy surowy : norma branżowa / [Elżbieta Anders, Jacek Jeske]. - [Warszawa], 1985.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: OPI online
- Źródło informacji: BNPol online, 26.02.2013