Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 49613
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230202807.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 130308n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2013183040
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311369334
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311369334
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 64/JK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 64/JK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Miłosz, Zofia.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Miłosz, Z.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Czynności technologiczne w piekarstwie : norma branżowa / [Maria Kowalczuk, Zofia Miłosz]. - [Warszawa], 1991.