Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 3

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 49613

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230202807.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 130308n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2013183040

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 311369334
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311369334

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 64/JK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 64/JK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Miłosz, Zofia.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Miłosz, Z.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Czynności technologiczne w piekarstwie : norma branżowa / [Maria Kowalczuk, Zofia Miłosz]. - [Warszawa], 1991.