Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło osobowe
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 2
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 49677
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205122.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 130901n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2013191005
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311370909
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311370909
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 64/MJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 64/MJ
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 64/MJ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kasprzycka, Jolanta.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Kasprzycka, J.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Wyroby cukiernicze trwałe : pieczywo cukiernicze trwałe w polewie kakaowej : norma branżowa / [Renata Gasparska, Jolanta Kasprzycka]. - [Warszawa], 1988.
