Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 49705
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230211844.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 161021n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016070278
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 7823147907516079210004
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/7823147907516079210004
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/GJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/GJ
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 048/RW
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Stępień, Jerzy
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (normalizacja).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Normalizacja.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96012298
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Linie do produkcji margaryny - Typy i podstawowe margaryny PN-89/M-55560 / [Jerzy Stępień. - Warszawa], 1990.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online