Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło osobowe
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 49757
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230212357.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 161121n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016055297
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 124148207650500340151
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/124148207650500340151
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Świderska, J.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07/ [oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa ; I. Tyszkiewicz, J. Świderska, J. Słowikowska]. - [Warszawa], 1992.