Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 49926
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230213156.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 170113n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2017000789
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 42148704031036930642
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/42148704031036930642
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/GJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/GJ
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 64/HT
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MKK
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Death date: 2012
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Sałek, Marek
- Daty biograficzne: (?-2012).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Sałek, M.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Ziarno zbóż i przetwory zbożowe - Oznaczanie liczby opadania BN-81/8060-02 / [M. Sałek. - Warszawa], 1987.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Przetwory zbożowe : mąka żytnia PN-86/A-74032 / [Marek Sałek, Zdzisław Duma]. - [Warszawa], 1987.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Nekrologi Kondolencje Pożegnania, 30.03.2017
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://nekrologi.wyborcza.pl/0,11,,169471,Marek-Sa%C5%82ek-kondolencje.html
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online, 30.03.2017
