Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 50113
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230211124.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 140121n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2014000669
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/maj
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/maj
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA 162/BG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Borowska, Aldona.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Borowska, A.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Innowacyjność produktowa na przykładzie sektora piekarskiego / Aldona Borowska, Barbara Kowrygo. - Warszawa, 2013.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
- Znaleziona informacja: (Borowska, Aldona Justyna)