Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 50180
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214212.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 170313n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2017049016
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 75149233498876511209
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/75149233498876511209
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/GJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/GJ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Atkinson, F. E.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Recent advances in fruit juice production / edited by V. L. S. Charley. - London, 1950.
- Znaleziona informacja: Współpr.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: NAL online
