Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 50305
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230200317.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 100212n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2010152584
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311484612
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311484612
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/BZ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/BZ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Wojnar, Jolanta
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (ekonometria).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Ekonometria.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 95012392
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Ocena czynników kształtujących jakość mięsa wołowego / Jolanta Wojnar. - Kraków ; Rzeszów, 2000.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online