Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 52076
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204842.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 990611n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 99043976
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/JK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/JK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/HW
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: Ł U/AC
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1913
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Janicki, Mieczysław Antoni
- Daty biograficzne: (1913-?).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Janicki, Mieczysław A.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Janicki, Mieczysław.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wodnistość mięsa u świń / [kom. red. Mieczysław A. Janicki, Jerzy Kortz]. - Warszawa, 1970.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: KjK. - 1993
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Węzłowe problemy zagospodarowania odpadów przemysłu spożywczego w aspekcie potrzeb krajowych i działania zasad reformy gospodarczej / Mieczysław Janicki. - Opole, 1984.