Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 52093

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230202205.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 030729n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2003040377

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 166205525
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/166205525

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000113720179
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000113720179

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/aps
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/aps
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 64/JK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Kownacki, Jerzy.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Kownacki, J.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Zabezpieczanie jakości zdrowotnej pieczywa wg ustawodawstwa krajowego i Unii Europejskiej / [aut. Hanna Lubczyńska, Jerzy Kownacki]. - Warszawa, 2001.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: PB'2002 poz. 12945

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Pieczywo : norma branżowa / [J. Kownacki, B. Krasnowska]. - [Warszawa], 1982.

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: OPI online