Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 53307
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214038.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 190722n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2019011186
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 565144782721764820479
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/565144782721764820479
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q87914370
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q87914370
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/BG
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/BG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kostyra, Eliza.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Kostyra, Eliza Urszula.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Kostyra, E.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Ocena jakości sensorycznej żywności ekologicznej / Eliza Kostyra // Żywność ekologiczna / [zespół aut.: Karol Chołaszczyński et al.]. - Olsztyn, 2013. - S. 82-109.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online