Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 53652
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230215541.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 191125n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2019157623
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 76637010
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/76637010
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000002732441
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000002732441
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TOR U/MoM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TOR U/MoM
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
- Classification number: n (hh)19MoM140
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Ploton, Olivier.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Le Cordon Blue : szkoła cukiernictwa : 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku / zdjęcia: Olivier Ploton. - Kielce, 2019.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online