Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Ostoja, Halina. (Hasło osobowe)

Preferred form: Ostoja, Halina.

Kp. Ocena cech jakościowych steków wołowych w zależności od parametrów obróbki cieplnej / Marek Cierach [i 4 pozostałych] // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 563 - Warszawa, 2011. - S. 21-30. Autor ; (Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)

OPI online

Author information
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Associated group: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 00011831

  • VIAF ID: 315712565
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877