Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 54056
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230211551.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 140219n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2014051328
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 283501392
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/283501392
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q107164789
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q107164789
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KAT U/MP
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KAT U/MP
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1885
- Death date: 1955
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Hirsch, Paul
- Daty biograficzne: (1885-1955).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Fermente im Rahmen der Lebensmittelchemie./ von Paul Hirsch. - Dresden und Leipzig, 1956.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online