Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 54056

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230211551.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 140219n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2014051328

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 283501392
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/283501392

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q107164789
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q107164789

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KAT U/MP
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KAT U/MP

046 ## - SPECIAL CODED DATES

  • Birth date: 1885
  • Death date: 1955

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Hirsch, Paul
  • Daty biograficzne: (1885-1955).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Fermente im Rahmen der Lebensmittelchemie./ von Paul Hirsch. - Dresden und Leipzig, 1956.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: LCA online