Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Dojczew, Danuta. (Hasło osobowe)

Forma preferowana: Dojczew, Danuta.

Kp. Wpływ dodatku mąki gryczanej na jakość pieczywa pszennego / Danuta Dojczew, Małgorzata Sobczyk, Olga Jabłonka // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 558 - Warszawa, 2011. - S. 43-50. Autor ; (Zakład Technologii Zbóż, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa)

OPI online

Informacje o autorze
  • Obszar działalności: Biochemia.
  • Obszar działalności: Biologia.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Powiązana grupa: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 47147266642135480798
  • WIKIDATA ID: Q122964243