Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Haponiuk, Elżbieta (technologia żywności). (Hasło osobowe)

Preferred form: Haponiuk, Elżbieta (technologia żywności).

Kp. Wpływ homogenizacji ciśnieniowej na charakterystyki płynięcia roztworów karboksymetylocelulozy / Elżbieta Haponiuk [i 3 pozostałych] // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 558 - Warszawa, 2011. - S. 73-81. (Katedra Inżynierii i Aparatury Procesowej, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Olsztyn)

OPI online

Author information
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 00011831

  • VIAF ID: 27158732865133050995