Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Kamińska-Dwórznicka, Anna. (Hasło osobowe)

Preferred form: Kamińska-Dwórznicka, Anna.
Used for/see from:
  • Dwórznicka, Anna Kamińska-.
  • Kamińska, Anna (żywienie).

Technologia żywności i żywienia; inżynieria procesów biotechnologicznych, technologia żywności i żywienie człowieka, inżynieria żywności.

Wpływ procesów wstępnych i metody suszenia na właściwości owoców wybranych odmian borówki wysokiej / Ewelina Tryzno. - Warszawa, 2019. Promotor

OPI online (Wydział Nauk o Żywności. Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.)

BNPol online

OPI online, 4.10.2019

Development of tofu production method with probiotic bacteria addition / Anna Kamińska [ i 2 pozostałych] // Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. - Vol. 4, no. 6 (2015), s. 485-490

Author information
  • Field of activity: Żywienie.