Normal view
MARC view
Kamińska-Dwórznicka, Anna. (Hasło osobowe)
Used for/see from:
- Dwórznicka, Anna Kamińska-.
- Kamińska, Anna (żywienie).
Technologia żywności i żywienia; inżynieria procesów biotechnologicznych, technologia żywności i żywienie człowieka, inżynieria żywności.
Wpływ procesów wstępnych i metody suszenia na właściwości owoców wybranych odmian borówki wysokiej / Ewelina Tryzno. - Warszawa, 2019. Promotor
OPI online (Wydział Nauk o Żywności. Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.)
BNPol online
OPI online, 4.10.2019
Development of tofu production method with probiotic bacteria addition / Anna Kamińska [ i 2 pozostałych] // Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. - Vol. 4, no. 6 (2015), s. 485-490
