Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Karlińska, Agata (technologia żywności). (Hasło osobowe)

Preferred form: Karlińska, Agata (technologia żywności).

Kp. Przebieg procesu zamrażania wybranych soków owocowych i określenie udziału wody wymrożonej i niewymrożonej / Anna Kamińska, Agata Karlińska // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 558 - Warszawa, 2011. - S. 103-109. (Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa)

OPI online

Author information
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 43158732976433051534