Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Bieniek, Maria (technologia żywności). (Hasło osobowe)

Preferred form: Bieniek, Maria (technologia żywności).

Kp. Wpływ modyfikacji składu surowcowego na wybrane właściwości fizyczne słodzonego kakao w proszku / Jolanta Kowalska [i 3 pozostałych] // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 558 - Warszawa, 2011. - S. 119-129. Autor ; (Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa)

OPI online

Author information
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 315712308