Normal view
MARC view
Kraśniewska, Karolina. (Hasło osobowe)
Used for/see from:
- Kraśniewska, Karolina Danuta.
Technologia żywności i żywienia.
Właściwości przeciwdrobnoustrojowe filmów pullulanowych z dodatkiem ekstraktów roślinnych oraz ocena ich wpływu na jakość wybranych surowców roślinnych / Karolina Danuta Kraśniewska. - Warszawa, 2014. (Wydział Nauk o Żywności SGGW w Warszawie)
Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywności SGGW.
BNPol online (Kraśniewska, Karolina)
OPI online
The application of pullulan coating enriched with extracts from Bergenia crassifolia to control the growth of food microorganisms and improve the quality of peppers and apples / Karolina Kraśniewska, Małgorzata Gniewosz, Alicja Synowiec, Jarosław L. Przybył, Katarzyna Bączek, Zenon Węglarz // Food and Bioproducts Processing. - Vol. 94 (2015), s. 422-433.