Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Łodyga, Monika. (Hasło osobowe)

Preferred form: Łodyga, Monika.

Kp. Wpływ gotowania i mrożenia nasion soczewicy (Lens culinaris) na wartość odżywczą i zawartość związków biologicznie aktywnych / Małgorzata Piecyk, Monika Łodyga, Elwira Worobiej // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 553 - Warszawa, 2010. - S. 183-194. Autor (Katedra Biotechnologii Mikrobiologii i Oceny Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa)

BNPol online

Author information
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122192

  • VIAF ID: 105145304377778571447