Normal view
MARC view
Marcinkowska-Lesiak, Monika Marianna. (Hasło osobowe)
Used for/see from:
- Lesiak, Monika Marianna Marcinkowska-.
- Marcinkowska-Lesiak, Monika.
Technologia żywności i żywienia.
Kp. Wpływ rodzaju opakowania oraz warunków przechowywania na wybrane właściwości fizykochemiczne mięsa wieprzowego / Monika Marianna Marcinkowska-Lesiak. - Warszawa, 2015. Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie.
Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.
Biożywność - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego - możliwość wdrożenia produkcji prozdrowotnych przetworów z mięsa wieprzowego/ Dominika Guzek [i in.] // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 540-547 Aut.
BNPol online (Marcinkowska-Lesiak, Monika)
OPI online