Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Marcinkowska-Lesiak, Monika Marianna. (Hasło osobowe)

Preferred form: Marcinkowska-Lesiak, Monika Marianna.
Used for/see from:
  • Lesiak, Monika Marianna Marcinkowska-.
  • Marcinkowska-Lesiak, Monika.

Technologia żywności i żywienia.

Kp. Wpływ rodzaju opakowania oraz warunków przechowywania na wybrane właściwości fizykochemiczne mięsa wieprzowego / Monika Marianna Marcinkowska-Lesiak. - Warszawa, 2015. Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie.

Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

Biożywność - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego - możliwość wdrożenia produkcji prozdrowotnych przetworów z mięsa wieprzowego/ Dominika Guzek [i in.] // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 540-547 Aut.

BNPol online (Marcinkowska-Lesiak, Monika)

OPI online

Author information
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 316645498