Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Dąbrowska, Ewa (technologia żywności). (Hasło osobowe)

Preferred form: Dąbrowska, Ewa (technologia żywności).

Dyscyplina: technologia żywności i żywienia. Specjalność: technologia mięsa.

Kp. Profil kolagenu mięśniowego wybranych surowych i pieczonych elementów wołowiny kulinarnej i jego wpływ na teksturę / Aleksandra Kwiatkowska, Ewa Dąbrowska, Monika Modzelewska-Kapituła // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 546 - Warszawa, 2010. - S. 207-212. (Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie).

OPI online 07.09.2020 (Ewa Dąbrowska).

Author information
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 00011831

  • VIAF ID: 83160307519057742530