Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Piątek, Michał (technologia żywności). (Hasło osobowe)

Preferred form: Piątek, Michał (technologia żywności).

Technologia żywności i żywienia.

Kp. Zastosowanie mikrofal do rozmrażania mięsa w masownicy / Michał Piątek, Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak, Włodzimierz Dolata // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 546 - Warszawa, 2010. - S. 271-277. (Instytut Technologii Mięsa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)

OPI online, 07.09.2020

Author information
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2012030347

  • VIAF ID: 313518857